Източник: lamqta.comОвен Овните са много решителни, и също толкова несъобразителни, и

...
Източник: lamqta.comОвен Овните са много решителни, и също толкова несъобразителни, и
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес

Източник: lamqta.com

Овен
Овните са доста решителни, и също толкоз несъобразителни, и това е повода за техните безотговорни действия, за които по-късно ще се наложи да съжаляват. Положителният аспект на този ден е повишаване на креативния капацитет. Днес ще Ви „ посещават ” отлични хрумвания и забавни проекти, реализацията на които ще донесе огромно наслаждение и ще Ви подари с скъп опит. Към персоналните връзки се пробвате да методите от позиция на логиката и здравия разсъдък, и вършиме усещане на човек, който е прозорлив и невъзмутим. Всъщност това напълно не е по този начин, само че ще бъде мъчно да убедите своите близки.

Телец

Днес обръщайте внимание на тънкостите в държанието на своя обичан човек. Те ще Ви опишат доста неща, и то - напълно разнообразни от това, което ще Ви се споделя в прав текст. Затова през днешния ден може да стигнете до потресаващи заключения от държанието на Вашата половинка. Само не се увличайте.
 

Близнаци

Това е ден, в който извънредно значимо ще стане благородството и достойното държание във връзка с индивида, изпитващ към Вас мощни усеща. Не би трябвало да се възползвате от непознатите недостатъци или да постигате своето с ултиматум – използвайте мирните почтени способи за постигане на своите цели. По начало Близнаците рядко съумяват да избягнат споровете с околните хора. Възможни са разногласия на битова основа. Денят е и изключително несъответствуващ за започване на взаимни инициативи, защото общите неща ще бъдат захвърлени незавършени.
 

Рак

През този ден би трябвало да се усмихвате колкоито се може повече и по-широко и то освен на своя обичан човек, а на всички останали. Колкото по- откровено е изражението на Вашето лице и насладата от ставащото, толкоз повече събития в живота Ви през този ден, ще завършат прелестно.
 

Лъв

Днес ще разберете, до какъв брой може да разчитате на своя обичан човек в сложна минута. Възможно е, сложната минута да не се случи с Вас, а с някой от околните му хора, само че държанието му ще бъде много показателно: наблюдавайте и си правете заключения.
 

Дева

Нищо не може да се направи! В живота съществуват интервали, когато самите условия Ви принуждават да дадете на заден ход и да преустановите постъпателното си развиване в мечтаната посока. Не се огорчавайте: тази пауза вероятно ще се окаже много потребна за Вас: може да Ви принуди да преразгледате личните си възгледи и навици, да зачеркнете от листата с познатите очевидно инцидентните хора, да извършите забравенте обещания, или да се запознаете с формалните документи, свързани с Вашата активност. В професионалната сфера не е изключено да бъдат открити дребни пропуски и да се натъкнете на недовиждане.
 

Везни

Предстоят Ви не прекомерно приятни, само че изцяло интелигентни диалози. Даже от рецензията може да извлечете информация, която да употребявате в своя изгода и по тази причина забележките по собствен адрес изслушвайте умерено и деликатно. За себе си ще припомнят отдавнашни врагове, като вероятно ще се опитат през днешния ден да се възползват от Вашата наивност и любезност. Не се доверявайте на сведния, получени от недобросърдечни хора, а проверявайте всяка постъпваща информация. Възможни са неприятни покупки, изключително през втората половина на деня.
 

Скорпион

Най-добре ще бъде, в случай че преминете в сянка. Оригиналността и характерността Ви притеглят хора, с които не си заслужава да имате нищо общо. Изключително значима е предвидливостта. Без нея ще създадете и за себ си, и за своите близки,не малко проблеми. Бъдете икономични: парите, които през днешния ден се каните да похарчите за приятни, само че незначителни неща, скоро може да Ви потрябват за нещо доста по-важно. Бъдете деликатни към здравето си: вероятни са изтощение и обостряне на хронични болести.
 

Стрелец

След като няколко дни сте се възхищавали на компанията на проницателен и удивителен придружител, към момента не сте подготвени да спрете. Възможно е, дори да сте в въодушевление да проведете един от Вашите прословути обществени дуели, към което Ви тласка Вашето себелюбие, с цел да покажете пред хората на какво сте способни. Ако първоначално Вашият сътрудник гледа на тази обстановка друго, не се вълнувайте. Ако не можете да го убедите с куп причини, оставете го на мира. Нали не желаете да загубите тази борба?
 

Козирог

Денят ще премине добре, само че въздействието на позитивните трендове през днешния ден може да бъде несъмнено единствено като умерено, а това значи, че за огромни достижения ще са нужни доста повече старания. Ще зародят проблеми в персоналните връзки, тъй като околните Ви хора са уверени, че постъпките Ви са подбудени от нарцисизъм, въпреки че не е по този начин. Не жалете сили за подсилване на фамилните връзки, защото през днешния ден този въпрос е доста настоящ. Лесно ще се справяте с ежедневните проблеми, стига да не тръгнете да търсите екзотични начини за решение на елементарни задания. Денят е подобаващ за покупки на движимости, които ще са Ви потребни в работата.
 

Водолей

Вашият обичан човек ще се окаже през този ден доста благонадежден. С него нито секунда няма да се страхувате, защото ще бъдете уверени, че нищо неприятно няма да Ви се случи. Впрочем, не би трябвало и прекомерно да се отпускате, защото след това изобщо няма да можете да минете без него.
 

Риби

Днес малко количество алкохол ще Ви помогне да се разкрепостите, а това ще рече - по-лесно да намерите общ език със своя обичан човек. Само че не би трябвало да минавате зад пределе и да злоупотребявате с този незабравим асистент, че в един миг той може освен да стартира да Ви пречи, а и да Ви направи за смях.

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз. Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза.

Заглушиш ли последните сериозни гласове на дребното останали публицисти, ще чуеш под прозорците си първите разярени крясъци на улицата, а тя не е въоръжена с тефтерче и микрофон, не задава комфортни въпроси и не чака право на отговор от другата страна. А пътят до улицата е къс.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР